FR NL
FR NL

Succesvolle werving met goede integratie

Beliris vindt de ontwikkeling van zijn medewerkers enorm belangrijk. Om de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren en de missie van de organisatie beter te realiseren, willen we bestaande kennis niet alleen behouden en vergroten, maar ook efficiënt documenteren en bewaren, verder ontwikkelen en makkelijk toegankelijk maken.

Alles wat kennismanagement betreft, valt onder de noemer Beliris Academy.

Een van de instrumenten van Kennismanagement is de Ontwikkeling van medewerkers. Beliris biedt verschillende ontwikkelingsmogelijkheden aan voor zijn medewerkers:

  1. Integratietraject (voor junior medewerkers)
  2. Opleidingsprogramma basiscompetenties (voor junior en senior medewerkers)
  3. Opleidingsprogramma specifieke competenties (voor senior medewerkers)
  4. Aanvullende ontwikkelacties (workshops, intervisies, enz.) (voor alle medewerkers)

In het integratietraject leert elke nieuwe medewerker de werking van onze organisatie kennen alsook de nodige kennis en vaardigheden te ontwikkelen voor het uitoefenen van de functie.

  • Elke medewerker doorloopt een algemeen traject dat hem wegwijs maakt in de organisatie, zoals informatie rond de werking van het gebouw, de evaluaties, de verloven en afwezigheden, de deontologische code, de werking van de organisatie en haar strategie, de belangrijkste procedures en ICT -tools.
  • Daarnaast krijgt elke nieuwe medewerker het nodige werkmateriaal zoals bijvoorbeeld een pc en smartphone, werkkledij, specifieke software en meetmateriaal.
  • Tenslotte doorloopt elke medewerker een opleidingstraject gericht op zijn functie. Verschillende opleidingen voor het ontwikkelen van de basiscompetenties worden hierin aangeboden: administratieve, juridische, financiële, sociale en technische.
  • In overleg met zijn verantwoordelijke kan elke nieuwe medewerker ook externe opleidingen volgen.

Onze nieuwkomers krijgen meteen een meter of peter die hen met raad en daad bijstaat in de dagelijkse praktijk.

Het integratietraject is ontwikkeld voor nieuwkomers, maar staat uiteraard ook open voor senior medewerkers die hun kennis willen opfrissen, of bijspijkeren na een interne heroriëntatie.   

Beliris leren kennen

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration