FR NL
FR NL

Operationele fiches om de samenwerking met onze partners te vergemakkelijken

Samenwerking maakt deel uit van het DNA van Beliris. Beliris richt zich al geruime tijd op partnerschap. Voor elk project komt Beliris in contact met verschillende partners: regionale of gemeentelijke overheden, beheerders van gebouwen, wegen of groenvoorzieningen, openbaar vervoersmaatschappijen, verenigingen, huisvestingsmaatschappijen, enz.

Sommige partners kennen Beliris al goed, anderen moeten ons soms nog leren kennen en ontdekken hoe wij werken. Om dit contact te vergemakkelijken, heeft Beliris een gids opgesteld om de samenwerking met zijn partners te omkaderen.

Wat is de missie van Beliris? Wat zijn de fasen van een project bij Beliris? Hoe wordt het opgevolgd? Wie doet wat? Wat zijn de respectievelijke missies van Beliris en zijn partners? Al deze vragen worden beantwoord in didactische fiches per fase van een project, die wij met onze partners zullen overlopen zodra een nieuwe fase begint.

"Om een goede samenwerking tot stand de brengen, is het belangrijk duidelijkheid te scheppen in ieders verantwoordelijkheden. Daarom hebben we een gids opgesteld die zal helpen om vanaf het begin van een project hierover goede afspraken te maken." Leen Dens, Diensthoofd Technische Dienst II

Ontdek deze fiches hier.

Beliris leren kennen

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration