FR NL
FR NL

Josaphatwijk: Kandidaat-ontwerpers voor groene en openbare ruimtes gekend

31 maart 2020 -

Hoewel de werven uit veiligheidsoverwegingen werden stilgelegd, zet Beliris zijn andere activiteiten, waarbij er maximaal van thuis kan worden gewerkt, verder. Zo ook voor het project Josaphat, waarvoor Beliris meewerkt aan de inrichting van de nieuwe wijk.

De opdracht die Beliris in september 2019 publiceerde, heeft betrekking op de inrichting van groene en de openbare ruimtes (een park langs het spoor, taluds, wegen, pleinen, enz.), met onder meer twee voetgangers- en fietsersbruggen en de integratie van voorzieningen zoals een paviljoen/kiosk en alle werken aan de nutsvoorzieningen.

De kandidaat-studiebureaus zijn nu gekend:

  • Buur - Coloco - DFA
  • Michel Desvigne (MDP)
  • Sweco - Vogt
  • Omgeving - Taktyk
  • Tractebel - Ney - MS-A - Latz

De 5 kandidaten geselecteerd om deel te nemen aan de volgende fase van de gunningsprocedure kregen vandaag een uitgebreide uiteenzetting over het project via een videoconferentie. 

De globale ontwikkeling van deze nieuwe duurzame wijk wordt aangestuurd door de Maatschappij voor Stedelijke Inrichting.

 

Meer info over het project>>
 

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration