FR NL
FR NL

Openbaar onderzoek voor “Zinneke”

27 april 2023 -

Momenteel onderzoekt het Brussels Gewest de vergunningsaanvraag voor de reconversie van twee pakhuizen tot een voorziening van collectief belang enerzijds (Circusschool van 1.070 m², Nijverheidskaai 83B) en een productieve activiteit anderzijds (Fietsherstelwerkplaats van 960 m², Nijverheidskaai 75). In het kader hiervan organiseert de gemeente Sint-Jans-Molenbeek een openbaar onderzoek tot en met 26/05/2023.

Bekijk het dossier

U kan het dossier online inkijken op openpermits.brussels (onder documenten). We raden u aan om te starten met de verklarende nota. Verder vindt u hier o.a. plannen, doorsnedes, het effectenrapport en andere verslagen.

Lees je liever op papier? Of heb je uitleg nodig? Dan kan je terecht bij het Gemeentebestuur van Sint-Jans-Molenbeek bij de Afdeling ruimtelijke ordening - Graaf van Vlaanderenstraat 20, 1080 Brussel- van maandag tot vrijdag op afspraak – 02/412.37.34 – EP-00@molenbeek.irisnet.be .

Een opmerking?

Heb je een opmerking, een observatie of een klacht? Dan kan kan je dit tijdens de bovenvermelde periode en ten laatste op vrijdag 26/05/2023 schriftelijk laten weten aan het College van Burgemeester en Schepenen :

  • ofwel via e-mail naar volgend adres : EP-00@molenbeek.irisnet.be
  • ofwel op het postadres : Afdeling ruimtelijke ordening - Graaf van Vlaanderenstraat 20, 1080 Brussel

Eender wie kan in zijn opmerkingen of klachten vragen om te worden gehoord door de overlegcommissie die samenkomt op dinsdag 30 mei 2023 op het adres : Gemeentehuis.

De volgorde van behandeling van het dossier in de overlegcommissie wordt aangekondigd op de website van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek of is, op zijn vroegst, 15 dagen voor de zitting van de overlegcommissie op aanvraag beschikbaar op de gemeentelijke afdeling ruimtelijke ordening.

 

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration