FR NL EN
FR NL EN

Infosessie voor het conservatorium

Gisterenavond kregen buurtbewoners en muziekliefhebbers alle details uitgelegd van de plannen voor de restauratie en uitbreiding van het conservatorium in Brussel. Deze infosessie werd georganiseerd naar aanleiding van de indiening van de vergunningsaanvraag.

De stedenbouwkundige vergunning werd aangevraagd bij het Brussels Gewest, die de volledigheid van het dossier bevestigd heeft. De vergunningsprocedure zal nog twee stappen doorlopen:

  1. Het Brussels Gewest analyseert de aanvraag, met inbegrip van de adviezen van verschillende instanties (hulpdiensten, Koninklijke Commissie voor Monumenten en Landschappen, …) en het openbaar onderzoek, dat zal worden georganiseerd door de Gemeente.
  2. De Overlegcommissie houdt een openbare vergadering over het dossier en beslist nadien om de vergunning (al dan niet met voorwaarden) toe te kennen of te weigeren.
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration