FR NL
FR NL

Start van het openbaar onderzoek voor de renovatie van de bruggen Clesse en Demeer

Op 10/03 begint het openbaar onderzoek voor de renovatie van twee bruggen uit 1903 die het Tour & Taxis-park doorkruisen: de Clesse- en Demeerbruggen. De burgers kunnen tot 08/04 hun mening geven over de herinrichting van het oppervlak.

De Clessebrug ligt aan de Jean Dubrucqlaan tussen de Verhoevenstraat, de Clessestraat en de Scheldestraat, op de grens tussen de stad Brussel en de gemeente Sint-Jans-Molenbeek. De Demeerbrug bevindt zich in de Charles Demeerstraat op het grondgebied van de Stad Brussel. Het kijkt uit op het stadspark Tour & Taxis en op de spoor- en metrolijnen. Ze zijn allebei gemaakt om de sporen over te steken die naar het “Gare Maritime” in Brussel leiden. Voor meer informatie over de renovatie en om de projectdocumenten te raadplegen, klik hier.

Het openbaar onderzoek gaat niet over de structurele renovatie van de bruggen, maar over de inrichting van het oppervlak, en vooral over de verbetering van de veiligheid van actieve weggebruikers zoals fietsers en voetgangers, stationeren en de rijstroken.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration