FR NL
FR NL

Start van een nieuw leven voor “L’Olivier”

Een nieuw leven voor wooncomplex “L’Olivier” in Schaarbeek

De ongeveer vijftig krappe flats zonder badkamer die in 1900 door architect Henri Jacobs werden ontworpen, zijn omgebouwd tot een dertigtal flats die voldoen aan de huidige normen, met meer licht, meer ruimte en meer comfort voor de bewoners.

Dankzij efficiënte luchtdichtheid, isolatie, een gascondensatieketel, warmteterugwinning en zonnepanelen zal het jaarlijkse energieverbruik van het sociale woningencomplex aanzienlijk dalen.

De ambitie van dit project was de levenskwaliteit van de bewoners te verbeteren, maar ook het uitzonderlijke architectonische erfgoed van het Art Nouveau-complex, bekend om zijn sgraffito’s, een soort muurschilderingen, tot zijn recht te laten komen.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration