FR NL
FR NL

Nachtwerk tussen de Gray- en Scepterstraat

17 april 2023 -

In mei start de bouw van het pad langs en boven de sporen die de Scepterstraat verbindt met de nieuwe trappen aan de Graystraat. 

Hiervoor is een buitendienststelling van de spoorlijn vereist, wat enkel ’s nachts kan plaatsvinden, buiten de normale dienstregeling van de NMBS/Infrabel.

Vanaf 24 april tot 2 mei wordt de werfinstallatie, waaronder een grote kraan, opgebouwd. Hiervoor zal de Scepterbrug en een deel van de straat tot aan huisnummer 29 worden ingenomen.

Vanaf 2 mei start de bouw van het pad boven de sporen, elke weeknacht van 22.30 uur ‘s nachts tot 6 uur ’s ochtends. We proberen dit zo snel mogelijk af te krijgen. Er zal minstens tot 16 mei en maximum tot 31 mei nachtwerk uitgevoerd worden. In de werfzone in de Scepterstraat zal er overdag voormontage worden gedaan.

Langs de werfzone wordt een veilige doorgang voor fietsers en voetgangers ingericht. Voor wagens wordt er een omleiding voorzien.

Garages binnen de werfzone zullen onbereikbaar zijn tijdens de werken. Gelieve uw voertuig vóór 24 april te verplaatsen.

 

Meer info

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration