FR NL
FR NL

Openbaar onderzoek voor het Joods Museum van België

9 november 2022 -

Momenteel analyseert het Brussels Gewest de vergunningsaanvraag voor het Joods Museum van België. In het kader hiervan organiseert de Stad Brussel een openbaar onderzoek.

Bekijk het dossier

U kan het dossier online inkijken op openpermits.brussels (onder documenten). We raden u aan om te starten met de verklarende nota (link). Verder vindt u hier o.a. plannen, doorsnedes, het effectenrapport en andere verslagen.

Het dossier ligt ook uitsluitend op afspraak (tel. nr. 02/279.29.29) ter inzage op het Departement Stadsontwikkeling – Directie Vergunningen en Stedenbouwkundige inlichtingen.

Heb je uitleg nodig? Dan kan je terecht bij het Gemeentebestuur van Stad Brussel bij het departement Stadsontwikkeling. U vindt hun openingsuren en contactgegevens hier.

Een opmerking?

Heb je een opmerking, een observatie of een klacht. Dan kan je dat uiterlijk tot 8/12/2022 laten weten:

 

Eender wie kan in zijn opmerkingen of klachten vragen om te worden gehoord door de overlegcommissie die samenkomt op dinsdag 20 december 2022  op een nader te bepalen locatie. De volgorde van behandeling van dossiers in de overlegcommissie wordt aangekondigd op de website van de Stad Brussel (onder dagordes) of is 15 dagen voor de zitting van de commissie op aanvraag beschikbaar op de gemeentelijke dienst voor Stadsontwikkeling.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration