FR NL
FR NL

Nieuwstraat en omgeving: komende werken

22 juli 2019 -

Tijdens de soldenperiode beperkten de werken zich – tot het bouwverlof althans – tot de zijstraten van de Nieuwstraat om de vele koopjesjagers alle ruimte te bieden. In augustus gaan de werken in de Nieuwstraat weer verder, te beginnen met het stukje ter hoogte van de Sint-Michielsstraat. Wanneer dit eind oktober af is, zal de Nieuwstraat tussen de Wolvengracht en Finisterraeplein klaar zijn. Ondertussen gaan de werken in de andere helft, het stuk tussen Finisterraeplein en Kruidtuinlaan, ook door, steeds per zone van 30 meter. Tegen januari 2020 zou de Nieuwstraat (behalve een deel aan het Finisterraeplein) klaar moeten zijn.

Ook in de zijstraten gaat de herinrichting verder. Een overzicht:

Deze planning is louter indicatief en kan onder invloed van het weer en onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.

De heraanleg van de zijstraten verloopt veelal in twee fases: eerst wordt de ene zijde van de straat heraangelegd en na een uithardingsperiode van 1 à 2 maand wordt de andere zijde aangepakt. Tijdens de werken wordt de toegang tot woningen en winkels verzekerd, en blijft de straat toegankelijk voor voetgangers, fietsers en leveranciers. De routes voor de leveringen zullen worden aangepast in functie van de diverse werken en het antiterrorismeplan.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration