FR NL
FR NL

Zwemzone in Neerpede: openbaar onderzoek

27 maart 2023 -

Het Neerpedepark in Anderlecht zal geleidelijk worden heringericht. Het eerste project omvat de renovatie van de hele centrale zone door meer ruimte te geven aan biodiversiteit en water, alsook de omvorming van een deel van de "middelste" vijver tot een natuurlijke zwemzone. Leefmilieu Brussel heeft de studies uitgevoerd en zal het projectbeheer overdragen aan Beliris na het verkrijgen van de stedenbouwkundige vergunning. 

Het openbaar onderzoek voor de inrichting van het centrale deel van het park vindt plaats tot en met 14/04/2023.

Gedurende de duur van het openbaar onderzoek zal het dossier online beschikbaar zijn op de website openpermits.brussels. Het dossier kan ook worden geraadpleegd bij:

Infosessie

Om de in de vergunningsaanvraag voorgestelde ontwikkelingen in detail voor te stellen, nodigt Leefmilieu Brussel u uit op een informatiesessie: Vrijdag 31 maart om 18 uur op het volgende adres: RSCA Rugby Clubhuis, Neerpedestraat 795, 1070 Anderlecht. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, vragen wij u om u per kerende e-mail voor deze sessie in te schrijven via eau_water@leefmilieu.brussels.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration