FR NL
FR NL

LIC in de afwerkingsfase

Het eindresultaat is al goed te zien. De acht verdiepingen, waaronder een kelder, rijzen op achter een moderne vliesgevel waarbij grote raampartijen worden afgewisseld met champagnekleurige panelen. Aan de voorkant verbindt een rotonde de eerste verdieping via een brug met de hoger gelegen VUB-campus. Aan de overzijde werd al een gat gemaakt in gebouw F en zijn de werken in volle gang om de verbinding te maken. Een prachtig symbool voor de nauwe samenwerking tussen de ULB en VUB. 

Ook binnen is het een en al bedrijvigheid: overal lopen arbeiders van Artes Roegiers af en aan voor het afwerken van muren, vloeren en plafonds, het installeren van de duizenden kabels om van het LIC een smartbuilding te maken, en dan zone per zone voorlopig opleveren. In de loop van juli zal het volledige gebouw klaar zijn en kan de VUB starten met het bemeubelen, installeren van computers en de verhuis van de bibliotheek. 

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration