FR NL
FR NL

Openbaar onderzoek voor herinrichting huizenblok Albert

26 oktober 2020 -

De vergunningsaanvraag voor de herinrichting van de openbare ruimte van het huizenblok Albert werd ingediend bij het Brussels Gewest. Een dergelijke aanvraag verloopt in 4 stappen:

  1. De bouwheer, in dit geval Beliris, stelt een aanvraagdossier op en dient het in.
  2. Het Brussels Gewest controleert de volledigheid van het dossier.
  3. Het Brussels Gewest analyseert de aanvraag, met inbegrip van de adviezen van verschillende administraties zoals DBDMH,… en het openbaar onderzoek georganiseerd door de Gemeente.
  4. De Overlegcommissie houdt een openbare vergadering over het dossier en beslist nadien om de vergunning (al dan niet met voorwaarden) toe te kennen of te weigeren.

 

Bekijk het dossier

U kan het dossier online inkijken op openpermits.brussels (onder documenten). We raden u aan om te starten met de verklarende nota (01PFU1746243_Note_explicative_NL_a). Verder vindt u hier o.a. plannen, doorsnedes, het effectenrapport en andere verslagen.

Lees je liever op papier? Of heb je uitleg nodig? Dan kan je terecht bij het Gemeentebestuur van Anderlecht bij de dienst Stedenbouwkundige vergunning (Van Lintstraat 6, 2de verdieping). U vindt hun openingsuren en contactgegevens hier.

Een opmerking?

Heb je een opmerking, een observatie of een klacht. Dan kan je dat uiterlijk op 25 november laten weten. Ofwel per mail aan overlegcommissie@anderlecht.brussels ofwel per brief naar Raadsplein 1 1070 Anderlecht, ofwel mondeling aan het gemeentebestuur. U vindt hun contactgegevens op de website van de gemeente Anderlecht.

Wie wil, kan vragen om te worden gehoord door de overlegcommissie die samenkomt op donderdag 3 december 2020 in de Raadszaal (Raadsplein 1, 2de verdieping). De volgorde van behandeling van het dossier in de overlegcommissie wordt aangekondigd op de website van de gemeente Anderlecht (onder dagordes) of is 15 dagen voor de zitting van de commissie op aanvraag beschikbaar op de gemeentelijke dienst voor stedenbouw.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration