FR NL
FR NL

Milieuvriendelijke verlichting

8 december 2020 -

De keuze van de verlichting werd niet alleen bepaald door esthetische overwegingen, maar werd ook ontworpen met het oog op minder lichtvervuiling, die in het bestaande systeem uit 1970 op geen enkele manier wordt gecontroleerd. Verder zal het nieuwe systeem veel minder energie verbruiken dan de huidige installatie. Bovendien zal een gecentraliseerd beheer het mogelijk maken om de verlichting op verschillende manieren uit te schakelen of te dempen, afhankelijk van de seizoenen, het tijdstip van de dag of van de tijdelijke bezetting van het terrein.

Alles samen betekent het project een hele besparing. Alleen al het gedeeltelijk doven van de verlichting ’s nachts betekent een besparing van 36%. In combinatie met de efficiënte lichtbronnen en de geoptimaliseerde lichtsturing zal het geschatte jaarlijkse verbruik met bijna de helft verminderen: van 552 kWh vandaag naar 282kWh.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration