FR NL
FR NL

Nieuwe troef voor WIELS: een panoramisch dakterras

5 maart 2016 -

Vandaag werd de nieuwste troef van het centrum voor hedendaagse kunst WIELS onthuld: het adembenemende stadspanorama vanaf het dakterras dat dankzij de werken van Beliris nu ook toegankelijk is voor de bezoekers van WIELS.

Beliris, de federale bouwexpert voor Brussel, voerde verschillende ingrepen uit om de uiteenlopende activiteiten van het kunstencentrum te optimaliseren. Dankzij de installatie van brandtrappen kon de capaciteit van de voormalige brouwzaal, met o.a. het onthaal en het café, worden verhoogd. Ook het comfort werd verbeterd en het gebouw werd energiezuiniger, wat een hele besparing betekent voor WIELS. Verder werden de technische ateliers en het auditorium heringericht.

Om het einde van de werken te vieren, biedt Wiels in het weekend van 19 en 20 maart iedereen de kans om gratis de expos, het panoramische dakterras, de kunstenaars en nog veel meer te komen ontdekken.

Meer info over de werken vind je hier.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration