FR NL
FR NL

Het openbaar onderzoek voor het Dudenpark in Vorst gaat van start

Op 23 maart startte het openbaar onderzoek voor de heraanleg van het Dudenpark in Vorst. De stedenbouwkundige aanvraag werd in oktober 2020 bij het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest ingediend.

Waar kan men het dossier raadplegen? U kunt het dossier online raadplegen op  openpermits.brussels (onder de rubriek documenten nummer 1763366). We raden u aan om eerst de toelichting te lezen. U vindt er ook de plannen, snedes, het incidentenrapport en andere verslagen. De documenten staan ook op onze website.

Hoe kunt u een opmerking, suggestie, aandachtspunt meedelen? Vaststellingen en klachten kunnen tot uiterlijk 06 april 2021 worden gemeld. Ofwel per mail naar commissiondeconcertation@forest.brussels, ofwel per brief naar: Secretariaat van het Overlegcomissie, Brusselsesteenweg 112 - 1190 Brussel.op telefonische afspraak op 02.348.17.21. Eenieder kan in zijn opmerkingen of klachten verzoeken om door het overlegcomité te worden gehoord. De plaats en het tijdstip van de hoorzitting zullen later worden vastgesteld. De overlegcommissie komt bijeen op 20 april 2021.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration