FR NL
FR NL

Werken voor fontein Beursplein gestart

1 oktober 2020 -

De voorbije jaren werd er hard gewerkt om de Anspachlaan om te toveren van een stadssnelweg tot een groene boulevard. Met de plaatsing van de fontein, het laatste loodje van de herinrichting, komt het einde in zicht. Op verzoek van Stad Brussel werd de oorspronkelijke waterspiegel hertekend tot een heuse fontein. Er wordt gestart met het inrichten van de technische ruimtes. Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden, zouden de werken voor kerstmis klaar zijn.

Met het aanbreken van de herfst, is het ook tijd voor het planten van extra bomen op het de Brouckèreplein en Fontainasplein. Ter herinnering: op het de Brouckèreplein worden op algemeen verzoek van de burgers een rij bomen geplant, 17 meerstammige en 2 hoogstammen, in het verlengde van de Emile Jacqmainlaan, de enige plek op het plein waar hiervoor nog ruimte vrij is in de ondergrond. Vlak onder het plein zit immers het premetrostation.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration