FR NL
FR NL

Einde van de werken aan de kostuumreserve van De Munt

11 december 2020 -

Beliris heeft de werken aan de kostuumreserve van De Munt voltooid. Volgende mijlpaal: de verhuizing en de opslag van de kostuums.

Om de werking van de instelling te vereenvoudigen werd er een uitbreiding met twee verdiepingen gebouwd op het plat dak van de Ateliers. Deze biedt in totaal 350 m² stockageruimte voor de veilige opslag van de vele kostuums in een speciaal daartoe ontworpen omgeving. De isolatie en ventilatie die noodzakelijk zijn om de optimale omstandigheden voor de opslag van de kostuums te scheppen, werd verzorgd door de studiebureaus A.2R.C en Origin. De uitbreiding heeft uiteraard geen ramen om elk risico op verkleuring van de kostuums te vermijden. De lichtgewicht stalen liggerconstructie werd in een jaar tijd door de aannemers Phenicks en R. De Cock opgetrokken.

Deze nieuwe kostuumreserve betekent een aanzienlijke financiële en tijdsbesparing voor De Munt, omdat er nu geen externe opslagruimte en transport meer nodig is. Zowel de costumiers als de logistiek zullen dan ook comfortabeler en efficiënter kunnen werken. Ook het milieu is erbij gebaat met een vermindering van de CO2-uitstoot.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration