FR NL
FR NL

De oefentoren is bijna gebouwd.

4 april 2024 -

De buitenmuren van de nieuwe voorpost voor de brandweer Delta staan. De bouwwerken gaan verder op de 2de verdieping en de oefentoren bevindt zich op 1,5 meter van haar eindpunt.

Op de begane grond zijn de verschillende ruimtes al te zien: garages, liften en trappenhuizen, toekomstige douches, enz. We kunnen ons ook al een beeld vormen van hoe het interieur van de brandweerkazerne eruit zal zien, waarvan sommige muren van betonblokken geen pleisterlaag zullen krijgen.

Aan de kant van de garage van de Dringende Medische Hulp (DMH) zal het gebouw 5 verdiepingen tellen. Daarnaast rijst de trainingstoren op, die zal worden gebruikt om brandweerlieden te trainen. De plaatsing van de isolatie en waterdichting is hier volop bezig.

Aan de andere kant is de ruwbouw van de garage voor de brandweervoertuigen klaar. Deze garage heeft een indrukwekkende plafondhoogte van ongeveer 7 m.

Alle daken van het gebouw zullen groendaken zijn, bedekt met geschikte vegetatie. Op het dak van de vrachtwagengarage komt een terras dat een mooie buitenruimte biedt voor de brandweerlieden.

Volg de voortgang van de werkzaamheden in regen, sneeuw en zonneschijn in deze timelapse.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration