FR NL
FR NL

Biestebroek: we hebben jullie nodig!

De Biestebroekwijk in Anderlecht krijgt een make-over! Vorig jaar bepaalden we samen de nieuwe look van de "Kop van Biestebroek" en het "Grondelsplein". Dit jaar hebben we uw hulp nodig bij de toekomstige inrichting van het Crickxpark, het “Klein Eilandpark" en de Dantestraat.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan twee interactieve sessies. Bepaal mee hoe het Crickxpark, het "Kleine Eilandpark" en de Dantestraat er komen uit te zien. Het resultaat van de interactieve sessies ontdek je tijdens de infomarkt op zaterdag 25 maart, samen met de rest van het masterplan en de stand van zaken van de verschillende projecten. Je krijgt de kans om te reageren, uw ideeën te delen en al uw vragen te stellen.

Interactieve sessie Crickxparkop woensdag 8 maart van 14u tot 16u30 (vrije toegang) (afspraak in het Crickxpark)

Interactieve sessie ‘Klein Eilandpark’ & Dantestraat: op woensdag 15 maart van 14u tot 16u30 (vrije toegang) (afspraak op de Pierre Marchantbrug)

Jaarlijkse infomarkt: op zaterdag 25 maart van14u tot 18u (vrije toegang - afspraak op de Biestebroekkaai) - inclusief workshop om 16u over het 'Klein Eilandpark’. 

Kom zeker langs!

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration