FR NL

Bouw van een nieuwe sporthal in Evere

In het kort

Het sportcomplex van Evere zal worden gerenoveerd en uitgebreid om de beschikbare ruimte voor sport in de gemeente te vergroten.

Status van het project

Studie lopende

Betrokken gemeente(n)

Evere

Studiebureau(s)
Domein

Patrimonium / Cultuur

Kwaliteitscontrole
Veiligheidscoördinator

Er beantwoordt geen document aan uw zoekopdracht.

Een ander document nodig? Contacteer ons

Beschrijving van het project

Het project omvat de gedeeltelijke renovatie van het bestaande gebouw en de bouw van een multi-sporthal met een oppervlakte van ongeveer 1000m². De nieuwe hal zal worden uitgerust voor handbal, volleybal, basketbal, hockey, badminton en minivoetbal. Er komt ook een tribune met 100 zitplaatsen.

Als uitbreiding op de bestaande infrastructuur van het sportcomplex zal de nieuwbouw het volgende omvatten:

  • nieuwe kleedkamers;
  • een multifunctionele zaal (opwarmen, schermen, vechtsporten, tafeltennis)
  • een cafetaria en een collectieve keuken
  • een terras met uitzicht op de sportvelden buiten;
  • administratieve - en technische gebouwen.

Deel het project

Image de fond des icones Strijd tegen de klimaatverandering Verantwoord verbruik Gendergelijkheid Duurzame steden en gemeenschappen Geen armoede Rechtvaardigheid en vrede Kwaliteitsvol onderwijs Geen honger Goed werk en economische groei Drinkbaar water Gezondheid en welzijn Geen discriminatie Hernieuwbare energie Samenwerking voor werelddoelen Bescherming van fauna en flora Innovatie en infrastructuur

Een duurzaam sportcomplex

Dit renovatie- en bouwproject besteedt bijzondere aandacht aan akoestiek en energieprestaties (EPB 07/2017), met inbegrip van luchtdichtheid, alsook aan regenwaterbeheer via regenputten.

Ontdek onze duurzame acties

Evolutie van het project

Programma

Programma

In deze fase stelt Beliris in overleg met de projectpartners, eigenaars en beheerders, een behoeftenprogramma op en controleert de technische en budgettaire haalbaarheid van het project.

Studieopdracht

Studieopdracht

Tijdens deze fase publiceert Beliris de overheidsopdracht voor de studies en duidt het ontwerpteam aan die de studies zal uitvoeren die nodig zijn om een project van kwaliteit te realiseren.

Studies

Studies

Tijdens deze fase voert het ontwerpteam, in overleg met Beliris, de voorbereidende studies uit, en ontwerpt een voorontwerp, dat door alle partners moet worden gevalideerd.

Vergunning

Vergunning

Tijdens deze fase stelt het ontwerpteam de dossiers op voor de stedenbouwkundige en/of milieuvergunningen. Beliris dient deze in bij het Brussels Gewest, die deze onderzoekt en de vergunning toekent.

Opdracht van werken

Opdracht van werken

Tijdens deze fase publiceert het projectteam de overheidsopdracht voor werken en duidt de aannemer aan die ze zal uitvoeren.

Werken

Werken

Tijdens deze fase wordt het project dat goedgekeurd werd door de partners uitgevoerd door de aannemer onder toezicht van Beliris en het ontwerpteam die de werken dagelijks opvolgen

Oplevering

Oplevering

Tijdens deze fase keurt de bouwheer het einde van de werken goed, met of zonder opmerkingen. De aannemer voert de laatste werken uit en het project wordt overgedragen aan zijn beheerders en eigenaars. Beliris sluit het dossier af met de definitieve afrekening.

Blijf op de hoogte

BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief

fleche de décoration
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration