FR NL

Bouw van een opleidingscentrum

In het kort

Op de Erasmussite is een competentiepool opgetrokken: een nieuwe constructie van 7.228 m² gewijd aan de vorming van jonge Brusselaars voor technische en industriële knelpuntberoepen. Het centrum, dat wordt gebouwd onder het bouwheerschap van Beliris, zal ruimte bieden aan zo'n 500 leerlingen per dag.

Status van het project

Afgewerkt

Betrokken gemeente(n)

Anderlecht

Einde werken

winter 2018

Budget

€ 10.200.000 (travaux + études)

Studiebureau(s)

BURTONBOY ARCHITECTS - Setesco - MK Engineering

Domein

Patrimonium / Cultuur

Aannemer(s)

Entreprises Koeckelberg

Er beantwoordt geen document aan uw zoekopdracht.

Een ander document nodig? Contacteer ons

Beschrijving van het project

Het opleidingscentrum zal technische opleidingen aanbieden zoals lasser, liftmonteur, technicus HVAC (verwarming, ventilatie en airco), metaalbewerker, Computer-aided Design (CAD), … Deze opleidingen spelen in op de evolutie en noden van de arbeidsmarkt. Dit opleidingscentrum zal het werkzoekenden ondersteunen, niet alleen door de gerichte opleidingen die ze aanbieden, maar ook door hen bij te staan in hun zoektocht naar werk.

Deel het project

Image de fond des icones Strijd tegen de klimaatverandering Verantwoord verbruik Gendergelijkheid Duurzame steden en gemeenschappen Geen armoede Rechtvaardigheid en vrede Kwaliteitsvol onderwijs Geen honger Goed werk en economische groei Drinkbaar water Gezondheid en welzijn Geen discriminatie Hernieuwbare energie Samenwerking voor werelddoelen Bescherming van fauna en flora Innovatie en infrastructuur

Een duurzaam project

Dit project betreft de bouw van een duurzaam en performant gebouw voor opleidingen over de technologieën van morgen. Bij het ontwerp van het gebouw werd rekening gehouden met zes thema's die een impact kunnen hebben op mens en milieu: mobiliteit, materiaal en bouwtechnieken, energie, comfort en gezondheid, waterbeheer en afvalbeheer.

Ontdek onze duurzame acties

Blijf op de hoogte

BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief

fleche de décoration
Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration