FR NL
FR NL

Wijkcontracten en openbare ruimte

25 september 2023

Beliris is sinds 1999 betrokken bij wijkcontracten en meer algemeen bij de openbare ruimte. Zijn opdracht: infrastructuur ten dienste van de wijken creëren of renoveren. Het kan daarbij gaan om wegen, woningen, schoolomgevingen, openbare ruimten in woon- en winkelgebieden, gemeenschapscentra ... 

Onder de vele openbare ruimten in Brussel die door Beliris zijn aangepakt, verwijzen we naar: de voetgangerszone en de Nieuwstraat, de Grote Markt, het Jourdanplein, het Kardinaal Mercierplein, de Biestebroekwijk, het Gemeenteplein in Molenbeek en de Lambermontlaan.

Beliris stond ook in voor de renovatie van de volgende sociale woningen: verschillende gebouwen in de woonwijk Peterbos en de sociale wijken Hellemans, Linné-Plantes, Ieder Zijn Huis, Pottenbakkers, Helmet en Hector Denis (Archiducs).

En ook andere locaties: Ecuries van de Tram, de Grote Hal aan de Nijverheidskaai in de Heyvaertwijk, het Victor Bourgeoisgebouw, het Brussels Meeting Center, het Learning and Innovation Center, het vaardigheidscentrum van Technicity, het GAMP-dagcentrum en -verblijfscentrum in Sint-Joost, 'HospitaCité' van de UCL, het Magrittegebouw, de Akenkaai en de site Tussen Twee Bruggen.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration