FR NL
FR NL

Weer een stap verder in de heraanleg van het Dudenpark en het Jupiterpark

1 oktober 2020

Weer een stap verder in de heraanleg van het Dudenpark en het Jupiterpark

De vergunningsaanvraag voor de heraanleg van het Dudenpark en het Jupiterpark in Vorst werd bij het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest ingediend. Deze aanvraag verloopt in 4 fases:

  • De bouwheer, in dit geval Beliris, stelt het dossier samen en dient het in dankzij de samenwerking met het studiebureau.
  • De directie Stedenbouw van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest controleert of het dossier volledig is.
  • Ze analyseert de aanvraag, met inbegrip van de adviezen van de verschillende administraties zoals de DBDMH , en het openbaar onderzoek georganiseerd door de gemeente.
  • De overlegcommissie organiseert een openbare vergadering over het dossier en na afloop van de openbare zitting beslist ze om de vergunning (met of zonder voorwaarden) af te geven of te weigeren.

Waar kan men het dossier raadplegen? U kunt het dossier online raadplegen op openpermits.brussels (onder de rubriek documenten). We raden u aan om eerst de toelichting te lezen. U vindt er ook de plannen, snedes, het incidentenrapport en andere verslagen. 

 

 

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration