FR NL
FR NL

Vooruitgang bij het park voor Materialenkaai

25 september 2023 -

Ondertussen gaat de aanleg verder in het tweede deel, met onder andere de promenade, het skatepark en een groot grasperk omzoomd door een lange bank. 

Voor het skate park : 

In september startte de opbouw van het skatepark. Omdat het zo groot is, gebeurt dit in verschillende fases, te beginnen met de bowl en de zone die zal aansluiten op de Suzan Danielbrug.

Opgelet! Het skatepark NIET BETREDEN zolang het niet volledig is afgewerkt om het niet te beschadigen en voor uw eigen veiligheid.

Voor het waterzuivering :

Eerder werd al de vervuilde grond afgevoerd om te saneren, maar ook het grondwater moet gezuiverd worden. Daarvoor werd in het tweede deel, tussen de Suzan Daniel- en de Redersbrug, een waterzuiveringsinstallatie geplaatst. Deze pompt het water op, zuivert het via filters en daarna gaat het water in het kanaal.

Om het geluid te dempen werd de installatie in een container geplaatst. De installatie draait 24u op 24u, en dit 5 jaar lang. Dit is nodig om alle vervuiling uit de bodem te krijgen. Het proces is perfect veilig

Meer informatie in de bewonersbrief.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration