FR NL
FR NL

Start zone 4 in het park van Vorst

25 september 2023 -

De lagergelegen helft van het park (kant van het Rochefortplein en Laînésquare) is klaar, op wat afwerkingen na, en is bijna volledig opengesteld voor het publiek.

In het midden van het park gaan de werken verder. Behalve de paden en de riolering, wordt er een bufferzone voor overtollig regenwater, een klein infiltratiebekken, een ontmoetingsplek in de vorm van een octogoon omzoomd door banken in blauwe steen, een groot terras voor de chalet, en een nieuw speelplein aangelegd. Ook de zones rond de luifels worden nog heraangelegd.

Vanaf oktober starten ook de werken aan de paden en riolering in zone 4, aan de kant van de Kemmelberglaan en de hoek van de Villalaan.

Ondertussen wordt ook de heraanleg van de voetpaden rond het park stukje bij beetje verder gezet. Dit gebeurt telkens in kleine stukjes omdat ze complexe mobiliteitsvergunningen vereisen. 

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration