FR NL
FR NL

Start werken Ambachtslieden- en Tweebruggenstraat

19 februari 2018 -

Op 19 februari starten de werken in de Ambachtsliedenstraat. Deze straat wordt heringericht tot ontmoetings- en ontspanningsplek voor de buurt. De bomen, die aan hun levenseinde zijn, worden vervangen, er komen nieuwe banken en er worden mini-tuintjes aangelegd. Deze werken zullen tegen de zomer beëindigd zijn. Tijdens de werken wordt het verkeer omgeleid via de Tweebruggen-, Kasteel-, Vijver- en Zwemkunststraat.

Vanaf de lente 2018 zullen de werken in de Tweebruggenstraat worden ingezet. De indeling van de straat zal worden gespiegeld, zodat het breedste voetpad langs de huizen ligt. Zo zal het meer in de zon liggen en beter benut worden. Ook de ingang van GEN-station Mouterij wordt beter aangeduid met een luifel. Tijdens deze werken wordt er omgeleid via de Snoekstraat. 

De straten blijven toegankelijk voor voetgangers en de toegang tot de huizen zal verzekerd zijn. Het einde van de werken is voorzien voor de winter van 2018-'19.

Meer info over de heraanleg leest u hier.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration