FR NL
FR NL

Passieve sociale woningen en een kinderdagverblijf

12 november 2014 -

Het gebouwencomplex tussen de Plantenstraat 94-96 en de Linnéstraat 95 in Sint-Joost-ten-Node zal een ingrijpende renovatie ondergaan die beantwoordt aan de passieve normen van kracht in Brussel vanaf 2015.

Het project heeft betrekking op twee gebouwen en hun directe omgeving: een woontoren met 13 verdiepingen en een gebouw van 5 verdiepingen. Vijftig sociale woningen worden gerenoveerd en er wordt ook een nieuw openbaar parkje aangelegd. Er komt ook een kinderdagverblijf met plaats voor 36 kinderen. 

Het initiatief wordt gefinancierd door Beliris en past in het kader van de projecten tot herwaardering van Brusselse wijken. Deze interventie ten voordele van de Goedkope Woningen (GW) van Sint-Joost-ten-Node wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met de eigenaar-beheerder alsook met de vertegenwoordigers van de betrokken gewestelijke en gemeentelijke diensten. 

Meer info hier

 

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration