FR NL
FR NL

Start studies voor renovatie van 6 gebouwen in de Helmetwijk

19 april 2021 -

Vandaag werden de studies gelanceerd voor de renovatie van de sociale woningen in de Lindestraat nrs. 46-56 in Schaarbeek. Deze 6 gebouwen, die op dit moment 48 woningen bevatten, zijn opgenomen in het sociaal woningpatrimonium dat beheerd wordt door de openbare vastgoedmaatschappij De Schaarbeekse Haard.

Studiebureau Bureau d'Études en Architectures Urbaines (BEAU) bestudeert een volledige renovatie van de gebouwen, met inbegrip van de verbetering van hun energieprestaties, de binneninrichting van de appartementen en de technische installaties (elektriciteit, verwarming, ventilatie, sanitair, ...). De studie omvat eveneens de restauratie van eventuele elementen met erfgoedwaarde en duurzaamheid van het project. Het studiebureau BEAU zal extra aandacht besteden aan circulaire economie en aan het behoud van het bestaande erfgoed.

De renovatie maakt het niet enkel mogelijk om de woningen op te waarderen, zowel in de ogen van hun bewoners als van de omwonenden, maar draagt ook bij tot de verbetering van een wijk die in volle heropleving is.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration