FR NL EN
FR NL EN

Schuman: 2 nieuwe fases vanaf 11 maart

6 maart 2024 -

Vanaf 11 maart beginnen twee nieuwe fasen voor de heraanleg van het Schumanplein en omgeving. U vindt alle relevante informatie en praktische details (omleidingsplannen) in de bijhorende links.

  • Blijde Inkomstlaan - tegenover de ingang van het Jubelpark
    Aanleg van een verkeersplateau op de kruising van de Wetstraat en de Blijde Inkomstlaan, tegenover de ingang van het Jubelpark. Er komen omleidingen voor automobilisten en fietsers.
    Termijn: doorlopend, tot juni 2024.
    Meer info en omleidingsplan>>
     
  • Wetstraat - langs het Karel de Grote-gebouw
    Aanpassing van het kruispunt Wet/Willem de Zwijger, aanleg van een nieuw voetpad met boombakken en aanleg van het plateau van de Karel de Grotelaan en het plateau van de Willem de Zwijgerstraat, aanleg van het voetpad en fietspad langs het Maalbeekdalhof. Afhankelijk van de fase worden omleidingen aangelegd.
    Timing: In 4 fasen, tot eind juni 2024.
    Meer info en omleidingsplannen>>

Tijdens deze periode wordt het midden van de rotonde onderworpen aan verder onderzoek en sonderingen met het oog op de bouw van de luifel.

Beliris en de aannemer engageren zich om de hinder tot een minimum te beperken en de werken binnen een zo kort mogelijke termijn te realiseren.

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met ombudsman Johan Van Laer – 0485 08 74 70

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration