FR NL
FR NL

Personen met een beperkte mobiliteit: Beliris schakelt een toegankelijkheidsadviseur in

22 januari 2021

Vorige week publiceerde Beliris een overheidsopdracht om een Expert Toegankelijkheid te vinden die advies kan geven voor personen met een beperkte mobiliteit.

Beliris voert heel wat verscheiden projecten uit in tal van domeinen: renovatie van erfgoedgebouwen, bouw van sociale woningen, herinrichting van openbare ruimten, bouw of renovatie van metrostations, … Beliris wil de kwaliteit van zijn projecten verhogen en heeft de ambitie om elk project universeel toegankelijk maken.

Het doel van deze opdracht is om beroep te doen op de diensten van een Expert Toegankelijkheid tijdens één of meerdere fasen van een project. Tijdens de ontwerpfase van een project of tijdens de eigenlijke werken zullen verschillende gerichte opdrachten aan de Expert worden toegewezen. Alle voorwaarden van deze opdracht zijn te vinden op e-Notification (publicprocurement.be).

Met het oog op kwaliteitsvollere projecten voor personen met een beperkte mobiliteit, aarzel niet om deze informatie te delen en, als u kandidaat bent, om uw offerte in te dienen voor 12 februari 2021!

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration