FR NL
FR NL

Lancering overheidsopdracht herinrichting van het BIP

10 april 2020

De Maatschappij voor Stedelijke Inrichting (MSI) publiceerde een overheidsopdracht met Europese bekendmaking voor de aanstelling van een multidisciplinair ontwerpteam(*) voor de herinrichting van het gelijkvloers van het BIP in de Koningsstraat 2-4 in 1000 Brussel.

Het gebouw van het Brussels Info Place of het BIP, naast het Koninklijk Paleis, is eigendom van de MSI en is een visitekaartje van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hier huizen onder meer de kantoren van visit.brussels en de permanente tentoonstelling experience.brussels. Op de site zal de MSI ook een modulair pand bouwen voor het LE CHAT cartoon museum.

Drie partners, het Brussels Gewest, de MSI en Beliris, hebben een samenwerkingsprotocol ondertekend voor de renovatie van het gelijkvloers van de Koningsstraat 2-4: het gebouw van het BIP-complex op de hoek van het Koningsplein en de Koningsstraat. Beliris, de federale opdrachtgever voor Brussel, financiert de studies voor het voorontwerp en voor de aanvraag van de bouwvergunning.

Meer informatie op msi.brussels.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration