FR NL
FR NL

Openbaar onderzoek voor cultureel centrum “Passer”

10 november 2021 -

Momenteel analyseert het Brussels Gewest de vergunningsaanvraag voor cultureel centrum “Passer”. In het kader hiervan organiseert de gemeente Anderlecht een openbaar onderzoek vanaf 13/11 tot en met 12/12/2021.

Bekijk het dossier

U kan het dossier online inkijken op openpermits.brussels (onder documenten). We raden u aan om te starten met de verklarende nota. Verder vindt u hier o.a. plannen, doorsnedes, het effectenrapport en andere verslagen.

Lees je liever op papier? Of heb je uitleg nodig? Dan kan je terecht bij het Gemeentebestuur van Anderlecht bij de dienst Stedenbouwkundige vergunning (Veeweidestraat 100). U vindt hun openingsuren en contactgegevens hier.

Een opmerking?

Heb je een opmerking, een observatie of een klacht. Dan kan je dat uiterlijk tot en met 12/12 laten weten. Ofwel per mail aan overlegcommissie@anderlecht.brussels ofwel per brief aan stedenbouwkundigevergunning dienst, Veeweidestraat 100 te 1070 Anderlecht, ofwel mondeling aan het gemeentebestuur. U vindt hun contactgegevens op de website van de gemeente Anderlecht.

Eender wie kan in zijn opmerkingen of klachten vragen om te worden gehoord door de overlegcommissie die samenkomt op donderdag 16 december 2021 (adres: Veeweidestraat 100 te 1070 Anderlecht). De volgorde van behandeling van het dossier in de overlegcommissie wordt aangekondigd op de website van de gemeente Anderlecht.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration