FR NL
FR NL

Welkom op de vernieuwde website

10 november 2020

We knippen het lint door en verwelkomen jullie op de vernieuwde Beliris-website.

Een verbeterde service!

De website kreeg meer dan een nieuwe look. U vindt er nu nog meer informatie, zowel over de projecten als over onze werking. Hij werd responsief en leest nu even makkelijk op tablet of smartphone als op groot scherm. En op elke pagina staat een knop om snel met ons in contact te komen. Want wij zijn er om u te helpen.

Een website die u op de hoogte houdt!

U leest hier alles over de activiteiten en projecten van Beliris. Bekijk via de projectkaart de verschillende projecten en ontdek zo de expertise en activiteitendomeinen van Beliris. De projectpagina's zelf zijn zo ontworpen dat ze een maximum aan informatie bieden, op een transparante en duidelijke manier.

De site bevat nu ook thematische artikels over de activiteiten  van Beliris en laat u toe de diensten van de organisatie beter te leren kennen. Wie onze teams wil vervoegen, vindt hier ook onze vacatures en  jJournalisten vinden de laatste persberichten op de perspagina.

Tot uw dienst

De nieuwe website gaat verder met de buurtcommunicatie, om ten dienste te staan van de burger.
Kijk gerust eens rond en ontdek al het moois dat gerealiseerd wordt in onze hoofdstad.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration