FR NL
FR NL

Kinderworkshops voor ontwerp Chassart

4 oktober 2023 -

Roze linten wapperen vrolijk op de binnenplaats van de Chassart-site in Vorst. Ze tonen de omvang van de toekomstige luifel die de twee gebouwen met elkaar zal verbinden.

In de voormiddag komt de derde kleuterklas van de Wereldbrug langs. Ze staan letterlijk te springen om te helpen het toekomstige project te testen. Ze kijken met grote ogen naar de maquette en vooral het vreemde karretje dat Jan, Jasmien en Martha van Dear pigs, hebben meegebracht. Jan legt hen met het karretje, dat de toekomstige inrichting visualiseert, uit en toont op het kaartje dat onderaan staat waar ze zich nu bevinden. Het niveau erboven toont de omvang van de toekomstige tuin en daarboven zie je de luifel die de twee gebouwen met elkaar zal verbinden.

“Wie kan hier over springen?” Jasmien toont de kleinste van drie gekleurde maatstaven. Eén voor één haalt gebruikt ze de staven om verschillende dingen spelenderwijs te testen: hoe hoog deuropeningen en meubels mogen zijn, hoe ver en hoe hoog de kleuters kunnen springen, …

Hun volgende opdracht is samen aardecement maken met materialen die ze op de koer vinden. Ze geven deze verschillende kleuren en gieten ze in vormpjes. Dit zullen kleine modellen worden op schaal die de toekomstige rotsentuin zullen versieren.

In de namiddag is het opendeur voor de buurt om het project en de maquettes te ontdekken.

Dear pigs, en Ouest baseren zich op de resultaten van de workshop voor de inrichting van de ruimtes en de tuin. Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan de vergunningsaanvraag.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration