FR NL
FR NL

Kandidaatstelling voor de Basiliek van Koekelberg verlengd

Er werd een rechtzetting gepubliceerd voor de ontwerpopdracht voor de vervanging van het verlichtingsysteem in de Basiliek van Koekelberg. De einddatum voor het indienen van de offertes is met een week verlengd. Meer info op e-Procurement.

https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=408291

Nieuwe datum voor het bezoek: 29/06 – Verplicht bezoek op inschrijving.

De Basiliek van Koekelberg is de 5de grootste kerk ter wereld. Het is een plaats van kunst, cultuur en evenementen. Tussen 2013 en 2018 had Beliris er meerdere werven ter vernieuwing van de elektrische installaties tot en met de verdeelborden: bekabeling, schakelborden, noodverlichting, asbestverwijdering ... Het nieuwe project omvat de vernieuwing van de bekabeling die hoofdzakelijk dateert uit de jaren '30, '50 en '60. De verouderde verlichtingsarmaturen moeten worden vervangen, net als de verouderde stopcontacten en apparaten. De interventie gebeurt in de hele kerk, de 10 kapellen, de ondergrondse verdiepingen, de galerijen en de bovenverdiepingen vanuit de vernieuwde verdeelborden. In de kerk zal de installatie in scène worden gezet. De installatie zal overal worden beveiligd.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration