FR NL
FR NL

Het jaar 2020 samengevat in 20 punten

30 maart 2021

Wij zijn verheugd u het jaarverslag 2020 van Beliris voor te stellen. Dit jaar is in vele opzichten bijzonder geweest en heeft onze organisatie naar meer flexibiliteit en veerkracht gestuwd. Samen met onze medewerkers en onze partners zijn wij deze uitdaging aangegaan. Digitalisering, nieuwe strategie, flexibiliteit, collectieve intelligentie en tal van mooie projecten, ontdek dit vlot en aangenaam leesbare jaarverslag.

Cédric Bossut, directeur van Beliris: "Ik zou dit jaar in het bijzonder onze partners willen bedanken:  de gemeentelijke en regionale administraties, de studiebureaus en de aannemers.  Hun vermogen om zich aan de situatie aan te passen en hun bereidheid om onze processen samen te digitaliseren maakte het mogelijk om in 2020 samen verder te werken om ons Gewest mooier en aantrekkelijker te maken. Ik dank ook onze medewerkers voor hun veerkracht en hun inspanningen om de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden. Ik dank onze operationele diensten, die vorderingen hebben gemaakt met talrijke projecten en waarvan de concrete resultaten in de lijn liggen van onze ambities. Ik dank de coredactiegroep voor hun investering in het ontwikkelen van de strategie van onze organisatie en de kwaliteitsdienst voor het doorvoeren van deze paradigmaverschuiving in de manier van samenwerken binnen onze teams. Ik wil ook de HR-dienst bedanken die de medewerkers dagelijks bijstond om het hoofd te bieden aan allerlei uitdagingen. Tot slot ook dank aan de communicatiedienst die het personeel tijdens 2020 onvermoeibaar heeft geïnformeerd en de moreel hoog heeft gehouden in deze moeilijke periode."

Lees het jaarverslag >>

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration