FR NL
FR NL

Passieve renovatie van de gebouwen "Linné-Planten" is rond

Vandaag werd het complex tussen de Linnéstraat en de Plantenstraat ingehuldigd. Na een grondige renovatie zijn de twee sociale woontorens als nieuw. Meer zelfs, ze kregen het label Voorbeeldgebouw van Leefmilieu Brussel, net zoals de nieuwe crèche die tussen de twee flatgebouwen werd opgetrokken. Om de levenskwaliteit nog verder te verbeteren, werd ook een nieuw openbaar parkje rond het complex aangelegd.

Binnenkort kunnen de 50 nieuwe huurders en de 36 kindjes van de crèche "Les comètes" hun intrek nemen.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration