FR NL
FR NL

In vogelvlucht over het park Allée du Kaai

12 december 2023 -

Er vloog een drone over de Materialenkaai, waar het eerste deel van het park, tussen Sainctelette en de Suzan Danielbrug, bijna klaar is en sinds juni 2023 is opengesteld voor het publiek. Vanuit de lucht is de transformatie sinds vorig jaar nog indrukwekkender.

Ballen stuiteren er over de sportvelden, kinderen rennen over de heuvels rond de zandbak, mensen genieten van het uitzicht op de bankjes en de picknicktafels werden uitgerust met bordspelen. Dat de werken er nog niet volledig afgerond zijn, weerhoudt niemand om al ten volle van het park te genieten. De drinkfonteintjes moeten nog worden aangesloten op het water, een trap wacht nog op zijn leuning en eind deze winter zullen er nog bomen geplant worden.

Aan de Suzan Danielbrug werd ondertussen de hoofdingang van het park ingericht, met aan de ene kant een monumentale trap en aan de andere kant een helling voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Onder de brug krijgt het skatepark vorm. Er werden al trappen en rails geïnstalleerd voor de street en de bowl werd uitgegraven.

Ondertussen werd er al heel wat grond afgevoerd om plaats te maken voor het volgende deel van de werf : de aanleg van het grote grasveld.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration