FR NL
FR NL

Bijna halverwege voor Allée du Kaai

28 juni 2023 -

De laatste loodjes tot het bouwverlof. Het bouwteam werkt hard om de eerste zone zo ver mogelijk te krijgen, zodat de buurt er al van zal kunnen genieten tijdens de zomermaanden.

Sportterrein

De voorbije weken werd de vloer van het sportterrein gegoten: eerst een laag beton, vervolgens gekleurde epdm (een soort rubber). Daarna werden de typische lijnen op het veld getekend. Nu moet de sportkooi zelf nog worden geplaatst.

Zandbak

De gebetonneerde zandheuvels van de zandbak zijn klaar voor hun afwerkingslaag. Ze krijgen een wit ‘sinaasappelvel’ van mortel dat nu zal moeten uitharden.

Promenade

De betonnen promenade in verschillende tinten grijs rijkt nu bijna tot aan de Suzan Danielbrug. Tussen de promenade en de kade werden de gerecupereerde klinkers gelegd als knipoog naar het industriële verleden van de site.

Speel- en rustzone

Rond de bomen werd een halfverharding van zandsteen van Fontenoille aangelegd. Dankzij deze verharding is de zone makkelijk toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een fysieke beperking, en efficiënt in onderhoud. Als het volledige park af is, zal hier nog een kickertafel en tafeltennistafel worden geïnstalleerd.

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration