Deze website maakt gebruik van cookies. Bedankt om de analytische cookies (Google Analytics) te accepteren.
OK

Renovatie sportcomplex 'Vroegegroenten'

In het kader van wijkcontract "Vroegegroenten-Luttrebrug" zal de sportzaal in de Vroegegroentenstraat 20/22 in Vorst gerenoveerd worden.

Het gebouw bestaat uit twee delen. Het originele gebouw van de jaren ’60 bevat een kleine sportzaal, een conciërgewoning en een crèche. Het tweede deel, dat een tiental jaar geleden werd toegevoegd, herbergt een grote sportzaal.

Het onthaal van het oorspronkelijke gebouw zal worden afgebroken en herbouwd. Verder worden de kleine sportzaal, de vestiaires, de technische ruimtes en de sanitaire installaties gerenoveerd. Op het dak zal een volume met 2 polyvalente zalen en kleedruimtes worden toegevoegd. Ook de dakdichting van de grote sportzaal zal worden vernieuwd. Tot slot wordt de verticale circulatie in het gebouw verbeterd.

Dit project maakt deel uit van het wijkcontract Vroegegroenten-Luttrebrug.

Foto's

  • AgwA©Beliris
  • Agwa ©Beliris
  • Agwa ©Beliris
  • Agwa ©Beliris
  • ©Beliris
  • ©Beliris
  • ©Beliris
  • ©Beliris
  • ©Beliris
  • ©Beliris
  • ©Beliris
View more

Laatste nieuws

In 't kort

In uitvoering

Gemeente(s):

Vorst

Type:

Cultuur, sport en patrimonium

Wijkcontract

Bedrag incl. btw:

Studies / études : € 176.850 (incl. btw / tvac)

Studiebureau(s):

Agwa (architectuur), JZH & Partners (speciale technieken en stabiliteit)

Location