FR NL
FR NL

Openbaar onderzoek voor ABY in september

6 augustus 2020 -

Het openbaar onderzoek wordt georganiseerd door de dienst Stedenbouw van Vorst. Het dient om u te informeren over de toekomstige werken die gepland zijn voor de abdij van Vorst. Deze gaat door gedurende 30 dagen en wordt aangegeven door middel van rode affiches die in de omgeving van de abdij worden opgehangen. Tijdens deze 30 dagen kan u het dossier online raadplegen op de website openpermits.brussels en in papieren versie bij de dienst Stedenbouw:

>> Brusselsesteenweg 112

Maandag tot woensdag van 8 tot 16 uur.
Donderdag van 8 uur tot 20 uur.
Vrijdag van 8 tot 12 uur

Naar aanleiding van de coronacrisis die we hebben meegemaakt en de noodmaatregelen die de federale overheid heeft genomen om de verspreiding van het virus te beperken, heeft het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de strikte termijnen voor de behandeling van de stedenbouwkundige aanvragen tijdelijk opgeschort. De verschillende modaliteiten voor het onderzoek van het dossier hebben dus enige vertraging opgelopen maar wij kunnen u nu informeren over de data van het openbaar onderzoek en de overlegcommissie: indien de termijnen niet langer meer worden opgeschort, vindt het openbare onderzoek plaats van 31 augustus 2020 tot en met 29 september 2020 en vindt het overlegcommissie plaats op 13 oktober 2020.

 

Meer info over de procedure >>

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Ik ga akkoord
Meer info

Contacteer ons
per telefoon

0800 11 299 9u-16u
Bekijk het
multimodale plan
BELIRIS FOD Mobiliteit en Vervoer Vooruitgangstraat 56 1210 Sint-Joost-ten-Node info.beliris@mobilit.fgov.be icone de transport Noordstation - Rogier

Contacteer ons
via mail

fleche décoration

Vraag 1/6

Erreur

Resultaat :

fleche de décoration